Vijf meter kristallen kroonluchter met Swarovski kristal

Exclusieve kroonluchters | Haagsche Kunsthandel

De Haagsche Kunsthandel heeft met dit unieke project exclusieve kroonluchters ontworpen voor herenkledingzaak Verdi. De eigenaar was opzoek naar iets speciaals, een echte eyecatcher. De Haagsche Kunsthandel ontwierp voor deze klus een kroonluchter van maar liefst 5 meter lang en daarnaast nog een aantal Maria Theresia kroonluchters.

Swarovski kristallen

De Haagsche Kunsthandel begon met het ontwerpen van de 5 meter lange kroonluchter. Hierbij hebben zij rekening gehouden met de wensen van de klant. De Swarovski stenen zijn perfect voor dit project omdat ze een echte blikvanger zijn. De kristallen zweven als het waren door de 10 meter lange hal.

 

Kroonluchter met vijf meter lange kristallen strengen en ballen | Handgemaakt door de Haagsche Kunsthandel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enorme klus

Voor de Haagsche Kunsthandel is het een enorme klus. Een kroonluchter van 5 meter lang maken is niet iets wat ze elke dag doen. Daarnaast moesten er ook nog een aantal kleinere exclusieve kroonluchters gemaakt worden. Dit is echt handenwerk, waarbij de kristallen steentje voor steentje bevestigd worden. Met veel liefde voor het vak maakt de Haagsche Kunsthandel een verbluffend eindproduct.

Onze populaire kroonluchter | De Maria Theresia kroonluchter met kristal in de hal bij Verdi | Goud kleur | 100 cm 

Prachtig entree

Wanneer de klanten van Verdi de winkel betreden, komen ze binnen in een prachtige hal. Hier hangt de Maria Theresia kroonluchter, ook gemaakt van Swarovski kristallen. Dit is één van de meest gewilde kroonluchters en wordt ook wel een echte klassieker genoemd.

Gouden kroonluchters

Voor dit project is er gekozen voor goud gekleurde kroonluchters. Deze passen erg goed bij het klassieke interieur. De exclusieve kroonluchters maken de ruimte helemaal af en zorgen voor een sfeervol geheel.

Maria Theresia Kroonluchter | Goud kleur | 85 cm | In herenzaak Verdi

Tekst: Haagsche Kunsthandel
Fotografie: Haagsche Kunsthandel & Verdi