Groenensteyn Crystal Lighting is een familiebedrijf dat al 80 jaar actief is. In deze jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Door deze ervaring is Groenensteyn Crystal Lighting een echte expert als het gaat om kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters. Een kroonluchter is echt een mooie toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten. 

80 jaar bestaan

Al 80 jaar ontwerpt Groenensetyn Crystal Lighting haar eigen kristallen kroonluchters. Het materiaal wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt er alleen gewerkt met de hoogwaardigste Europese materialen. Dit resulteert in zeer goede en kwalitatieve lampen. Al de kroonluchters worden handgemaakt en gemaakt met het beste kristal: Swarovski Kristal. De lampen zijn 24 krt. verguld óf verchroomd/verzilverd en afgewerkt met een duurzame transparante laklaag. Zo is de verlichting niet alleen stijlvol, maar ook lang bestendig. Doordat alles in eigen beheer wordt gedaan hebben wij de beste prijsgarantie. 

Kies voor Groenensteyn Crystal Lighting voor de beste Europse materialen en voor de beste prijsgarantie! 

 

Maatwerk 

Geen standaard model?

Naast de “standaard” modellen die verkrijgbaar zijn, kan Groenensteyn ook een kroonluchter volledig op maat maken. Alles wordt in eigen beheer gemaakt in het atelier in Woerdense Verlaat (Zuid-Holland). Door de opgedane kennis, ervaring en vakmanschap die de afgelopen jaren zijn opgebouwd, kunnen al jouw wensen vervuld worden op het gebied van verlichting. De kroonluchter kan bijvoorbeeld in een modern jasje worden gestoken, maar er kan ook een klassieke uitvoering worden geproduceerd. Het is maar net wat er mooi in jouw interieur past.

Wist u dat elke Groenensteyn kroonluchter een uniek kenmerk heeft?

U kunt onze kroonluchter herkennen aan een blauw Swarovski steentje!

Ontwerpen

Wilt u iets speciaals? 

Naast maatwerk kan Groenensteyn speciaal voor u een ontwerp maken. U krijgt dan een unieke kroonluchter waar er maar 1 van is. Kom langs met uw ideeën en we helpen u graag. 

Scherpste prijs 

Bij ons krijgt u de scherpste prijs 

Doordat wij alles in eigen beheer doen en al 79 jaar zaken doen wereldwijd kunnen wij de scherpste prijs bieden voor de hoogwaardige kwaliteit die we aanbieden.

Kies voor Groenensteyn Crysral Lighting voor de beste Europse materialen inclusief Swarovski voor de scherpste prijs en excellente service.

Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze unieke showroom of kijk nog rond bij onze collectie wat voor kroonluchters we allemaal hebben!

Reviews van onze klanten

"Een zeer warm welkom bij 'Groenensteyn Crystal Lighting' in de Woerdense Verlaat! Aanwezigheid van een showroom met een enorme diversiteit aan kristallen lampen. Er is alle mogelijkheid om in rust rond te kijken. Vakmanschap, familiebedrijf met een fantastische service!! Begeleiding totdat alles naar wens is. Wij zijn zeer tevreden".

 

 

Severine Heijen, The Netherlands

"Het welkom en de zeer goede en grote keuze bij de Groenensteyn Crystal Lighting is in deze tijd een verademing vergeleken bij andere zaken die wij hebben bezocht. Ook hebben de mensen van Groenensteyn ook echt verstand van zaken. Zeer tevreden en zeker niet voor het laatst geweest". 

 

 

 

Familie ten Bokkel, The Netherlands


+3800 Projecten

Wereldwijd hebben wij al 3800 projecten gedaan met onze kroonluchters. Bent u nieuwsgierig wat we allemaal hebben gemaakt? Bekijk hieronder onze projecten! 


Geschiedenis

Groenensteyn Crystal Lighting is opgericht in 1943 in Den Haag. Tegenwoordig staan de tweede en derde generatie van de familie Arendse aan het roer. Het bedrijf de Haagsche Kunsthandel en zoals de naam al aangeeft verkocht zij schilderijen van oude meesters. Later verkochten zij ook religieuze artikelen en Saksisch Dresden Porselein.  De Haagsche Kunsthandel was vroeger al een begrip. Tegenwoordig richt het bedrijf zich vooral op kristallen kroonluchters met Swarovski-kristallen.  U kunt nog steeds langskomen voor een prachtig Saksisch Dresden porseleinen figuur van de Manufakturen  Plaue Schierholz, Scheibe Alsbach, Alteste Volkstedt, Sitzendorf, Klette, Dresden en Ritrisch en ook Saksisch kristal