Verlichting inspiratie

Verlichting inspiratie met Swarosvki | Groenensteyn

In het mooie Rotterdam bevindt zich een met villa met een verrassend interieur. Groen heeft hier in de boventoon met af en toe verrassende elementen. De living is een rustige familiekamer, maar in de eetkamer knalt een mooi behang van de wanden. De groene, leren stoelen rond de ronde tafel vullen de ruimte erg mooi. En de wand waarin de kachel is geplaatst bevat een prachtig golfmotief. Maar je eerste aandacht gaat eigenlijk direct uit naar de prachtige kroonluchters die deze ruimtes vullen met licht en warmte. Het zijn allemaal ontwerpen van de Groenesteyn Crystal Lighting lijn, de eigen lijn van De Haagsche Kunsthandel. Als je verlichting inspiratie wil opdoen, ben je hier aan het goede adres!

Lees meer »

Vijf meter kristallen kroonluchter met Swarovski kristal

De Haagsche Kunsthandel heeft met dit unieke project exclusieve kroonluchters ontworpen voor herenkledingzaak Verdi. De eigenaar was opzoek naar iets speciaals, een echte eyecatcher. De Haagsche Kunsthandel ontwierp voor deze klus een kroonluchter van maar liefst 5 meter lang en daarnaast nog een aantal Maria Theresia kroonluchters.

Lees meer »

Kroonluchters in de Butler Academie

Een unieke school voor butlers. Dat is ‘The International Butler Academie’. Op deze accommodatie gelegen in het prachtige Limburg worden studenten opgeleid tot butler. Maar ze worden niet opgeleid tot zomaar een butler, ze worden opgeleid tot de bulter van de rijkste der rijkste ter wereld. De Haagsche Kunsthandel had de eer om deze prachtige accommodatie tot in detail in te richten met haar kroonluchters.

Lees meer »

Eye-cather in de hal | Maria Theresia Kroonluchter

Het tijdloze model van Groenesteyn, de Maria Theresia kroonluchter, blijft een populair model. Dit komt omdat dit model zowel klasse en luxe uitstraalt en enorm goed te combineren is in zowel een moderne als klassieke ruimte. En precies om die reden willen we deze prachtige, kristallen kroonluchter even in de spotlights zetten. En daar hoeven wij niet veel aan te doen, want dit exemplaar is als eyecatcher in de hal opgehangen, waar hij goed zijn functie vervult!

Lees meer »

Kroonluchters klassiek in moderne villa

De kristallen kroonluchter in de hal mocht absoluut indruk maken, want het plafond is wel vijf meter hoog. Deze kroonluchter brengt licht in deze ruimte door middel van vlamgevormde lichtbundels, die de uitstraling van een vlam van een kaars hebben. Deze lichtbundels zijn omringd met sierlijke armen waaraan koorden in verschillende lengtes hangen die eindigen in een prachtige parelvormige steen. Deze kroonluchter komt fantastisch tot zijn recht in combinatie met de grijze, koele elementen van de hal.

Lees meer »

Exclusieve hal verlichting | Spiraal kroonluchter

Op een natuurlijke zandheuvel in Gelderland, waar 2.000 jaar geleden de rivier De IJssel stroomde, ligt nu een nieuw landhuis. Hoewel het eruitziet alsof het er al jarenlang staat, is het nieuw en van alle moderne gemakken van deze tijd voorzien. Friso Woudstra Architecten heeft van deze woning een waar kunstwerk weten te maken. Werkelijk alle elementen matchen met elkaar en het huis heeft daardoor een enorm karaktervolle uitstraling gekregen. Twee ruimtes zijn in het bijzonder aangekleed met een exclusieve kroonluchter van Groenensteyn Crystal Lighting. Deze twee prachtexemplaren willen we hier graag uitlichten.

Lees meer »

Tijdloze kroonluchters in prachtige gerenoveerde boerderij

Groenensteyn  Crystal Lighting heeft met dit project een prachtige omgebouwde boerderij voorzien van Swarovski kristallen kroonluchters. Een aantal jaar geleden is de gehele boerderij opnieuw gebouwd en straalt het een chique bourgondische levensstijl uit. De kroonluchter is een echte eyecatcher en maakt de woning helemaal af.

Lees meer »

Kroonluchters mix van modern en klassiek in kasteel

Groenensteyn Crystal Lighting kreeg de opdracht om een oud kasteel te verrijken met prachtige kroonluchters. Het kasteel is in 1879 gebouwd en verdient dan ook bijpassende verlichting. Met een woonoppervlakte van 1500 m2 en maar liefst vier hectare grond, is dit een werkelijke droom om in te wonen.

Lees meer »

Op deze video laten we zien hoeveel handwerk het is 

Promotie video, deze hebben we gemaakt in 2013


Haagsche Kunsthandel | Kristallen kroonluchters

De Haagsche Kunsthandel is een familiebedrijf dat al 75 jaar actief is. In deze jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Door deze ervaring is Haagsche Kunsthandel een echte expert als het gaat om kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters. Een kroonluchter is echt een mooie toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten. 

Sinds 1943 ontwerpt de kunsthandel haar eigen kristallen kroonluchters. Deze verlichting wordt uitgebracht onder de merknaam Groenensteyn Crystal Lighting. Het materiaal wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt er alleen gewerkt met de hoogwaardigste Europese materialen. Dit resulteert in zeer goede en kwalitatieve lampen. Al de kroonluchters worden handgemaakt en gemaakt met het beste kristal: Swarovski Kristal. De lampen zijn 24 krt. verguld óf verchroomd/verzilverd en afgewerkt met een duurzame transparante laklaag. Zo is de verlichting niet alleen stijlvol, maar ook lang bestendig.

Naast de “standaard” modellen die verkrijgbaar zijn, kan de Kunsthandel ook een kroonluchter volledig op maat maken. Alles wordt in eigen beheer gemaakt in het atelier in Woerdense Verlaat (Zuid-Holland). Door de opgedane kennis, ervaring en vakmanschap die de afgelopen jaren zijn opgebouwd, kunnen al jouw wensen vervult worden op het gebied van verlichting. De kroonluchter kan bijvoorbeeld in een modern jasje worden gestoken, maar er kan ook een klassieke uitvoering worden geproduceerd. Het is maar net wat er mooi in jouw interieur past.


Kroonluchters in kasteel

Het klassieke kasteel uit de 18e eeuw verdient natuurlijk de bijpassende kroonluchters. De geplaatste kroonluchters zorgen mede voor de historische elementen die de opdrachtgevers graag wilden terug laten komen in hun woning.

Kristallen kroonluchter

Je kunt de kristallen kroonluchters nu bewonderen in een prachtige showroom net over de Belgische grens. Er hangen verschillende soorten en maten, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor kroonluchters.

Butler Academie

Een unieke school waar studenten worden opgeleid tot butler. De eer aan de Groenensteyn Crystal Lighting om alles tot in detail in te richten met haar prachtige kroonluchters.

Moderne kroonluchter

In Antwerpen is Grand Café de Rooden Hoed te vinden. Dit is het oudste horeca bedrijf van deze fantastische stad. De kroonluchters zijn de eyecatcher van dit restaurant en zijn afkomstig van de Groenensteyn Crystal Lighting.

Kristallen kroonluchter

De gerenoveerde boerderij is versierd met verschillende kroonluchters met Swarovski kristallen. Deze prachtige eyecatchers zijn ontworpen en geleverd door Groenensteyn Crystal Lighting.

Exclusieve kroonluchter

Groenensteyn Crystal Lighting heeft ook hier weer prachtige kroonluchters ontworpen. Deze exclusieve eyecatchers hangen in de herenzaak Verdi en stelen de show.

Kroonluchter als best bewaarde element

Het best bewaarde element van dit prachtige pand is toch wel de kroonluchter, geleverd door de Groenensteyn Crystal Lighting.

Exclusieve kroonluchter

Twee ruimtes van deze exclusieve villa zijn in het bijzonder aangekleed met een exclusieve kroonluchter van Groenensteyn Crystal Lighting.

Kristallen kroonluchter

In dit project is er gekozen voor een Maria Theresia kroonluchter in de hal en een Hermitage kroonluchter voor in de eetkamer.

Villa aan het water

Deze woning is prachtig aan het water en is behangen met exclusieve kroonluchters van kristal.

Klassieke verlichting

In een villa als deze is een exclusieve kroonluchter dan ook een parel aan het plafond. Deze bewoners hebben gekozen voor een klassieke verlichting van de Groenensteyn Crystal Lighting. Deze lamp is werkelijk het resultaat van ultieme creativiteit met het mooiste materiaal dat er is: kristal van Swarovski.

Kroonluchter met klasse

Onder de stimulerende leiding van Ton is het bedrijf verder uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier en bekend specialist in exclusief design kristallen kroonluchter en verlichting met Swarovski kristal. De Groenensteyn Crystal Lighting staat inmiddels wereldwijd bekend om hun productinnovatie, design, technisch vakmanschap en kwaliteit.

Unieke ontworpen Kroonluchter

Wanneer je je nieuwe woning gaat inrichten of laat inrichten, kies je vaak voor een eigen sfeer. Wellicht heb je daarbij een paar uitgangspunten, bijvoorbeeld stalen deuren en een grote loungebank of sowieso een designkachel en shutters voor de ramen. Een stapje verder daarin is een kroonluchter laten ontwerpen door Groenensteyn Crystal Lighting.

Verlichting

In het mooie Utrecht bevindt zich een prachtig appartement van 160m2 waar drie creaties hangen van de Floating Crystal Chandeliers uit de collectie van Groenesteyn Crystal Lighting. Deze merknaam van De Haagsche Kunsthandel is een eigen merk voor exclusieve verlichting die vervaardigd is met Swarovski kristallen. In dit mooie appartement is bewust gekozen voor drie creaties uit dezelfde lijn zodat er een mooie eenheid ontstaat.