77 JAAR 

Ervaring in kroonluchters

3800 +

Projecten wereldwijd 

250 +

Verschillende kroonluchtersWist u dat elke Groenensteyn kroonluchter een uniek kenmerk heeft?

U kunt onze kroonluchter herkennen aan een blauw Swarovski steentje!


Heeft u ons al gezien in het AD: op de zaak?

In Juli 2020 kwam het AD bij ons langs voor een artikel voor de pagina: op de zaak.

Wilt u het volledige artikel zien?

Klik hier voor meer informatie


Laat u inspireren in onze showroom waar we meer dan 150 soorten exclusive kroonluchters met Swarovski kristal hebben hangen!  Klanten die voor het eerst bij ons komen zijn altijd verrast over de omvang en diversiteit van onze collectie. Bent u ook benieuwd? Maak hieronder een afspraak en bezoek onze unieke Showroom vol lichtinspiratie!

Reviews van onze Showroom

"Een zeer warm welkom bij 'Groenensteyn Crystal Lighting' in de Woerdense Verlaat! Aanwezigheid van een showroom met een enorme diversiteit aan kristallen lampen. Er is alle mogelijkheid om in rust rond te kijken. Vakmanschap, familiebedrijf met een fantastische service!! Begeleiding totdat alles naar wens is. Wij zijn zeer tevreden".

 

 

Severine Heijen, The Netherlands

"Het welkom en de zeer goede en grote keuze bij de Groenensteyn Crystal Lighting is in deze tijd een verademing vergeleken bij andere zaken die wij hebben bezocht. Ook hebben de mensen van Groenensteyn ook echt verstand van zaken. Zeer tevreden en zeker niet voor het laatst geweest". 

 

 

Familie ten Bokkel, The Netherlands


Bling Bling Baby | Kroonluchters in moderne boerderij 

 

Groenensteyn  Crystal Lighting heeft met dit project een prachtige omgebouwde boerderij voorzien van Swarovski kristallen kroonluchters. Een aantal jaar geleden is de gehele boerderij opnieuw gebouwd en straalt het een chique bourgondische levensstijl uit. De kroonluchter is een echte eyecatcher en maakt de woning helemaal af.

Lees meer

Groenensteyn Verrast | Kristallen Lusters in Kasteel

 

Groenensteyn Crystal Lighting kreeg de opdracht om een oud kasteel te verrijken met prachtige kroonluchters. Het kasteel is in 1879 gebouwd en verdient dan ook bijpassende verlichting. Met een woonoppervlakte van 1500 m2 en maar liefst vier hectare grond, is dit een werkelijke droom om in te wonen.

 

Lees meer

Groenensteyn voor uw professionele uitstraling | Kroonluchters in Showroom

 

Groenensteyn Crystal Lighting heeft de laatste jaren steeds meer projecten over de grens. Zo hebben ze al verschillende showrooms van het Belgische bedrijf Steylaerts voorzien van prachtige kristallen kroonluchters.

 

Lees meer


Bent u zoekende wat bij u past? Samen gaan we opzoek naar een oplossing.