Kroonluchters in de showrooms van Steylaerts badkamers

Kristallen kroonluchter in badkamer 

Groenensteyn Crystal Lighting heeft de laatste jaren steeds meer projecten over de grens. Zo hebben ze al verschillende showrooms van het Belgische badkamer bedrijf Steylaerts voorzien van prachtige kristallen kroonluchters.

Exclusieve badkamers

Steylaerts is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van exclusieve badkamers. Het bedrijf is een echt begrip in België en is dan ook een van de marktleiders op het gebied van badkamer renovatie. Steylaerts renoveert meer dan 900 badkamers per jaar.

 

Kroonluchter met kristal zilver kleur 'Maria Theresia" model

Kroonluchter met kristal zilver kleur 'Maria Theresia" model

Kroonluchter met kristal zilver kleur 'Maria Theresia" model

Kristallen kroonluchter

Steylaerts beschikt over twee grote showrooms van maar liefst 2000 vierkante meter. In deze showrooms zijn hun exclusieve badkamer ontwerpen te bewonderen. Om de showrooms helemaal af te maken, is er gekozen voor de kristallen kroonluchter van Groenensteyn Crystal Lighting. Hierbij is de keuze gemaakt voor de Maria Theresia, dé klassieker als het gaat om kristallen kroonluchters. Deze naam stamt af van de gelijknamige keizerin van Oostenrijk uit de achttiende eeuw. Zij was helemaal weg van deze kroonluchter en haar paleizen hingen er vol mee.

Kroonluchter met kristal zilver kleur 'Maria Theresia" model

Showroom Steylaerts

Maria Theresia

De kroonluchter is te herkennen aan de vele kristallen op het frame. Deze worden volledig met de hand gemaakt en zijn dan ook erg kostbaar. Daarnaast bevat de kroonluchter meerdere siervazen en zijn de armen behangen met kristallen pegels.

Prachtig contrast

Om het kristal nog beter uit te laten komen, is er gekozen voor zilveren kroonluchters. Het contrast tussen de klassieke kristallen en moderne badkamers is prachtig. Het eindresultaat is sensationeel.

Kroonluchter met kristal | Zilver kleur | Diameter 100 cm

Maria Theresia Chandelier | Silver color | Diameter 125 cm diameter