Tijdloze kroonluchters in prachtige gerenoveerde boerderij

Groenensteyn  Crystal Lighting heeft met dit project een prachtige omgebouwde boerderij voorzien van Swarovski kristallen kroonluchters. Een aantal jaar geleden is de gehele boerderij opnieuw gebouwd en straalt het een chique bourgondische levensstijl uit. De kroonluchter is een echte eyecatcher en maakt de woning helemaal af.

Modern met klassieke elementen

De eigenaar van de boerderij heeft er zeven jaar over gedaan om het huis in samenwerking met architecten te ontwerpen en bouwen. De boerderij is omgebouwd tot een moderne woning met klassieke elementen. De gehele woonkamer is open en omringd door glazen puien en ramen, waardoor er een prachtige lichte ruimte ontstaat.

Eigen inbreng

De eigenaar heeft met zijn ontwerp iets ‘eigens’ neergezet. Het moderne concept van de woning is gecombineerd met klassieke elementen. De eigenaar wilde deze twee werelden met elkaar verbinden door middel van een grote kroonluchter in de hoge en lichte ruimte.

LED verlichting

Bij beide kroonluchters is er gebruik gemaakt van LED licht. Deze LED lampjes zorgen voor een mooie warme kleur en zijn energiebesparend. De keuze voor LED verlichting wordt tegenwoordig steeds vaker gemaakt.

Kristallen kroonluchters

Groenensteyn Crystal Lighting heeft op 5,5 meter hoogte een prachtige Maria Theresia geplaatst. Deze kroonluchter van Swarovski bevat een unieke combinatie van gouden en zilveren kristallen. Ook over deze buitengewone keuze van kleuren is goed nagedacht. Het goud past perfect bij de houten balken en het zilver bij de moderne woonkamer en keuken. Om de ruimte helemaal af te maken is er boven de muziekruimte nog een kleinere variant van de kroonluchter geplaatst.