Eye-cather in de hal | Maria Theresia Kroonluchter

Kroonluchter als eyecatcher in de hal | Haagsche Kunsthandel

Het tijdloze model van Groenesteyn, de Maria Theresia kroonluchter, blijft een populair model. Dit komt omdat dit model zowel klasse en luxe uitstraalt en enorm goed te combineren is in zowel een moderne als klassieke ruimte. En precies om die reden willen we deze prachtige, kristallen kroonluchter even in de spotlights zetten. En daar hoeven wij niet veel aan te doen, want dit exemplaar is als eyecatcher in de hal opgehangen, waar hij goed zijn functie vervult!

Grootste entree 

Bij binnenkomt hebben de bewoners in samenwerking met de Haagsche Kunsthandel een groots entree gecreëerd met de vergulde Maria Theresia kroonluchter. De kroonluchter is behangen met Swarovskikristallen die ervoor zorgen dat de kroonluchter een ware eyecather is. De Maria Theresia is een echte klassieker. De kroonluchter dankt haar naam aan gelijknamige keizerin ‘Maria Theresia’ van Oostenrijk uit de 18de eeuw. Zij liet deze kroonluchter ontwerpen en hing haar paleizen vol met deze prachtige kroonluchters met open armen en losse pegels.

Modern en klassiek 

Het contrast tussen de strakke, zwarte stalen binnenpui en de klassieke elementen van de villa zorgt ervoor dat de kroonluchter als eyecatcher er fantastisch in past! De voordeur bevat veel glas met vakverdeling met aan de bovenkant een charmante ronding. Door al dit raamwerk kan je de kroonluchter buiten al van een afstandje bewonderen. Een ander voordeel van deze situering is dat de kroonluchter door al het raamwerk veel daglicht pakt. En dat zorgt voor fonkelende lichtstralen in de ruimte op de muren en het plafond!

Meer over Groenesteyn

Groenesteyn is de merknaam van de kroonluchters die gemaakt worden door de Haagsche Kunsthandel. Naast inkoop van kroonluchters, worden hier dus ook lampen op maat gemaakt of aangepast naar smaak. Al de kroonluchters zijn handgemaakt en gemaakt met het beste kristal: Swarovski kristal. De lampen zijn 24 krt. verguld óf verchroomd/verzilverd en afgewerkt met een duurzame transparante laklaag. Zo is de verlichting niet alleen stijlvol, maar ook lang bestendig!

Wat een prachtige eye-cather in deze hal! Iets voor u?